Over mij

Even over mezelf: Ben een jongeman van 35, die woonachtig is in Gemert(Noord Brabant), maar geboren en getogen is in het plaatsje Helmond(Noord Brabant). 

Mijn passie voor fotografie is begonnen toen ik m'n eerste camera kocht( een Panasonic Lumix.. Tegenwoordig een fullframe systeemcamera; Sony A7 II ) ruim 2 jaar geleden.. 

Daarmee heb ik mezelf leren fotograferen door veel te oefenen -lezen en vragen.. Door vallen en opstaan ben ik nu gekomen waar ik nu ben.. Uiteindelijk ben ik er beter door geworden.. Ben zelf heel leergierig, dus alles wat op mijn pad kwam nam ik direct in mezelf op..

Hoe je mijn werk herkent? Vaak door heldere en contrastrijke foto's.. Ik probeer mezelf daar steeds verder in te ontwikkelen, zodat mensen mijn werk ook herkennen.. de soorten fotografie waar ik zelf erg blij van word zijn; Natuur, Landschap, Avond/Nacht, Macro, Druppel,  en als ik de vraag krijg of ik een foto-shoot wil doen, dan blijft dat wel bij alleen portret(Geen trouwerij of iets dergelijks).. Wel het liefst buiten in de natuur.. Heel breed dus.. Heb daarbij ook een bepaalde stijl qua fotografie ontwikkelt die ik zelf erg leuk vind en die je ook wel herkent denk ik

Het liefste zou ik dit dagelijks doen, maar heb ook nog werk naast mijn hobby.. Het is dus niet vanzelfsprekend dat ik dit als beroep kan uitoefenen, maar meer als hobby, wat het ook leuk houdt vind ik. 

Wat mij het meest motiveert zijn de dagelijkse complimenten die ik krijg over hoe mooi mijn foto's wel niet zijn, dat geeft mij erg veel voldoening.. Dat geeft mij tevens meer drijfkracht om verder te gaan met waar ik mee bezig ben.. Dat betekent ook voor mij dat het mij een bepaalde kracht geeft.. Ook de erkenning die ik krijg van fotomagazines, of sites, zoals: CHIP Foto Magazine, Cameranu en Zoomnl motiveert mij ook heel erg om de dingen te doen die ik nu doe.. Het voelt gewoon heel goed hoe ik er nu voor sta.. 

Nu wil ik mezelf nog verder gaan ontwikkelen en mijn werk  gaan verkopen, maar dat blijft nog even op een laag pitje, zodat ik voor mezelf alles op een rijtje kan zetten.. Tot over wat je over mij weet
©2019 Alex Maas, Gemert 
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin